SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselParkeringen i Rogalandsgata kan måtte vike for sykkelfelt

Parkeringen i Rogalandsgata kan måtte vike for sykkelfelt

Da blir de som parkerer gratis i Rogalandsgata oppfordret til å benytte betalingsparkeringen på Flotmyr.

Nesten all bilparkering langs Rogalandsgata kan måtte vike for sykkelfelt på begge sider. Det vil skje dersom det ferske forprosjektet som Asplan Viak har laget for Haugesund kommune og Sykkelbyen Haugesund og Karmøy blir vedtatt.

Politikerne i plan- og miljøutvalget får saken til behandling torsdag. Samferdselsplanlegger Elisabeth Østnor i Haugesund kommune presiserer at alle innbyggerne langs Rogalandsgata skal bli hørt i prosessen.

– I rapporten fra Asplan Viak kommer det fram at mesteparten av parkeringen i Rogalandsgata er arbeidsparkering, mens mindretallet av bilene tilhører beboerne. På Flotmyr er det et stort parkeringsanlegg med masse plass, og omtrent samme avstand til byen, sier Østnor.

På Flotmyr må en betale for å parkere. I Rogalandsgata er det per i dag gratis.

 

(Foto: Asplan Viak)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no