SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertAndreas hopper etter Avicii

Andreas hopper etter Avicii

Andreas Hundsnes fra Førland i Tysvær spiller torsdag på Hive i København. – Det er den største nattklubben i Danmark, og kjente navn som Avicii, Ingrosso fra Swedish House Mafia og flere andre kjente DJ’s fra hele verden har spilt her, sier 21-åringen fra Førland i Tysvær som  sammen med Ole Kallerud fra Oslo utgjør Hours. De har gitt ut tilsammen åtte låter, og Hundsnes forteller at de tilsammen har passert en million streams på Spotify. Til daglig jobber Hundsnes som prosesstekniker på Hydro på Karmøy.

Fredag 10. mai kommer den nye låten «Into you» der Alexandra Rotan er vokalist. –  Det ble litt kaotisk i studio i Oslo, for den uka vi tok opp vokalen, var hun opptatt med Keino i finalen i MGP pluss eksamen. Men vi samarbeidet om teksten og kom i mål, sier Hundsnes som ikke vil bekrefte om de kommer til å jobbe mer med Rotan. Keino representerer som kjent Norge i Eurovision 18. mai. Du hører den nye Hours-låten «Into you» i innslaget.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no