SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselKarmøy blir avstengt i nesten 2,5 timer

Karmøy blir avstengt i nesten 2,5 timer

Politiet vurderte aldri å si nei til stenging av både Karmøytunnelen og Karmsund Bro fra kl. 16.10 til 18.30 på fredag, og dermed nekte sykkelrittet Tour des Fjords ankomst.

– Nei, det vurderte vi ikke. Det handler om å legge forholdene til rette for de som ønsker å skape noe som tross alt har stor markedsverdi for regionen, sier Bodil Bang i trafikkseksjonen i Sør-Vest Politidistrikt, Haugesund.

Flere har ytret sin misnøye over at i en periode på neste 2,5 timer midt i rushtiden på fredag, ikke vil bli mulig og komme seg til eller fra Karmøy. Bang forteller at de har fått noen reaksjoner, ikke mange, men blant annet fra folk som lurer på hvordan de skal komme seg til for eksempel Haugesund Lufthavn.

– Da er det rett og slett slik at en må være ute i god tid, eventuelt vente til veiene åpnes igjen. Det kan bli litt slingring i forhold til den oppsatte planen, men vi kan ikke love noe. Egentlig så er vi jo på en måte heldige med at dette kommer på fredag etter Kristi Himmelfartsdag, da mange har tatt fri eller reist vekk. Jeg kan tenke meg at de har det verre i Sogn og Fjordane for eksempel, der de stenger veien i 5 timer i dag (onsdag).

Når det gjelder utrykningskjøretøy så vil de kunne slippe frem der det er nødvendig til enhver tid. Det ble tirsdag kommunisert at utrykningskjøretøy skulle kjøre gjennom Karmøytunnelen. Men dersom det står om liv og helse nord på Karmøy, og nødetatene kommer fra Haugesund, så vil en også kunne komme over Karmsund Bro.

– Nødetatene snakker sammen, og vi vil åpne veien for blålysene der de må fram, sier Bang.

Det er ikke bare Karmøytunnelen og Karmsund Bro som stenges under 3. etappe av Tour des Fjords på fredag. Den fullstendige planen for når og hvor de forskjellige veiene i distriktet stenges, finner du på linken under:

https://www.h-avis.no/sport/sykkel/tourdesfjords/disse-veiene-blir-stengt-fredag/s/5-62-421557

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no