SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselBompengemotstanderne vil både sees og høres

Bompengemotstanderne vil både sees og høres

Aksjonsgruppa «Bomfritt Haugaland» arrangerer mandag kveld sitt andre demonstrasjonstog mot bompenger i Haugesund. 10. desember deltok rundt 150 personer i det første.

– Jeg var strålende fornøyd med oppmøtet. Denne gangen har folk fått enda bedre tid på seg, da vi gikk ut med det før nyttår. Vi blir nok bare flere og flere, sier aksjonsleder Bjørn-Kristian Sunde.

I det første demonstrasjonstoget gikk de langs, og under, Karmsundgata. Denne gangen skal gata krysses, dermed vil også bilistene merke demonstrasjonen i større grad.

– Vi skal ikke ramme trafikken mer enn det som er tilfelle etter en fotballkamp på Haugesund Stadion. Vi har hentet inn nødvendige tillatelser og det å krysse et gangfelt er jo ikke ulovlig i seg selv, sier Sunde.

Han oppfordrer alle som vil være med i demonstrasjonstoget om å ta på seg gule vester, og gjerne ta med seg fløyter, trommer eller andre ting som lager lyd.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no