SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselIngen ble nektet på SAS-flyet fra Helganes mandag morgen

Ingen ble nektet på SAS-flyet fra Helganes mandag morgen

Alle hadde egne munnbind med seg, og ingen ble nektet ombordstigning på SAS-flyet fra Helganes til Oslo mandag morgen.

Før helga gikk Haugesund Lufthavn Karmøy bredt ut med informasjonen fra flyselskapet om at alle som flyr med SAS må ha med seg egne munnbind fra 18. mai, mens de som flyr med Norwegian slipper.

– Det virker som om folk følger nøye med i disse tider. Alle fikk være med SAS-flyet i morges, det var booket inn 118 passasjerer, og ingen måtte snu. Vi hadde også noen munnbind i backup, men dem var det ikke behov for, sier kommersiell leder Pål Visnes i Lufthavndrift AS.

 

50-50 mandag kveld

Mandag kveld går det både et SAS-fly og et Norwegian-fly til Oslo fra Helganes. Da vil rundt halvparten av personene i avgangshallen måtte ha med seg munnbind, mens resten slipper.

– Sånn blir det så lenge SAS og Norwegian har forskjellige regler på dette, men det varer nok ikke så lenge. Vi venter på felles internasjonale retningslinjer fra det europeiske luftfartssikkerhetsbyrået European Aviation Safety Agency (EASA). Det skal jo være likt, uansett i hvilket land man går ombord i et fly, sier Visnes.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no