SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKarmøy kulturskole åpner gradvis fra denne uken av

Karmøy kulturskole åpner gradvis fra denne uken av

Fra denne uken starter Karmøy kulturskole gradvis opp igjen med fysiske møter med elevene igjen.

Illustrasjonsfoto: Pixabay

-Da begynner vi til én-til-én undervisning, fordi det er den enkleste, på kulturhusene. I løpet av en uke har Karmøy kulturskole 30 forskjellige fremmøteplasser i barnehager, skoler og kulturhus. Vi må begynne gradvis og forsiktig og tar det på kulturhusene, der vi disponerer nesten helt alene, sier rektor Kirsten Jæger Steffensen, og forteller at de gleder seg til å komme i gang.

Kulturskolen har vært stengt siden 12 mars, men de har tilbudt elevene digital undervisning.

-Vi har hatt tilbud i alle fag fra første dag av. Lærerne hadde en bratt læringskurve med å finne ut av alle sorter digitale plattformer. Det har vært full undervisning, så godt det lar seg gjøre. De har hatt kontakt med elevene sine hele veien, forteller rektoren. 

Det blir bare litt gruppeundervisning i første omgang. Foreløpig venter de med dans, teater og nysirkus, der de vil fortsette å tilby digital undervisning. 

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no