SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivSom å skifte hjul på en trailer i fart

Som å skifte hjul på en trailer i fart

Kommersiell leder for Lufthavndrift AS, Pål Visnes, sammenligner det å overtar en flyplass med å skifte bakhjul på en trailer som kjører i 120 km/t. Det skal helst foregå i samme fart uten at noen merker noe. – Vi starter søndag 12. mai. Da blir bortimot 30 ansatte i Avinor overført og får ny arbeidsgiver i Lufthavndrift. Deretter blir de ulike systemene skrudd over fra Avinor til Lufthavndrift, en prosess som vil ta noen uker, sier Visnes.

Det er allerede klart at ruta med Ryan Air til Alicante fra i høst også vil gå i vinterhalvåret. Visnes kan ikke si noe konkret om andre ruter ennå. – Vi er i dialog med ulike selskaper. Ikke minst er chartermarkedet spennende og kan gi rask uttelling som kan føre til nye rutetilbud til reisende som igjen kan bringe nye inntekter til driften av flyplassen, sier Visnes.

Visnes er opprinnelig fra Kristiansund, men har bodd i ti år med familien på Åkra. Han har kort vei til Åkrsasanden der han også privat får luft under vingene ved å drive med brettseiling.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no