SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivSkal være en tydelig stemme

Skal være en tydelig stemme

Da det ble klart at Egil Severeide trapper ned fra stillingen som administrende direktør i Næringsforneingen Haugalandet, bestemte Bernt Jæger seg umiddelbart for å søke sjefsjobben. – Jeg har vært ansatt i Næringsforeningen siden 2010 og trives svært godt. Vi er et godt team som er ærlige med hverandre og har god humor, sier Jæger som legger til at han ble grundig testet før han fikk jobben han begynner i 1. juli.

Jæger er klar på at det er en del utfordringer framover for nærlingslivet på Haugalandet. – Jeg mener vi må våge å være tøffe og ta klare standpunkt. Rogfast kommer i 2025, og vi må arbeide for å unngå at avdelinger blir flyttet sørover. Flyplassen, som nå har fått til privat drift som ser meget bra ut, må vi fortsette å kjempe for når Sola kommer nærmere, sier Jæger.

Akkurat nå er Bernt Jæger mest opptatt av Haugalandskonferansen fredag. Programmet toppes av tidligere fotballdommer Pierluigi Collina og talkshowdronning Anne Lindmo, sier Jæger. Onsdag var det fortsatt noen få ledige igjen av de 600 plassene på konferansen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no