SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivPrivatfly fra Helganes, anyone?

Privatfly fra Helganes, anyone?

Flyselskapet Sundt Air er i ferd med å etablere seg på Haugalandet med egen hangar og eget fly på Helganes. Nå har de snart nyansatte piloter på plass.

– Responsen har vært god. Vi har fått mange gode kandidater i søknadsprosessen og vil fullføre denne prosessen i løpet av et par uker, sier administrerende direktør Geir Jensen.

Sundt Air satser på privatfly, og vil på sikt ha et eget fly til 9 personer stasjonert på Helganes. Konseptet er at hvem som helst skal kunne chartre flyet, nærmest til valgfritt formål, men det er ikke billigturer det er snakk om.

– Vi kan ikke konkurrere med billettprisene på rutefly, men totalpakken er god. Det er gjerne forretningsreiser vi stort sett tar oss av, men hvem som helst kan leie flyet. Vi ser for oss en stor kundegruppe på Haugalandet, sier Jensen.

Nøyaktig hvor dypt i lommeboka en må grave kan han ikke si noe konkret om enda. Det avhenger av flere faktorer, blant annet hvor mange som skal reise og hvor en skal.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no