SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalSILK søker husly til forfatterne

SILK søker husly til forfatterne

Skudeneshavn internasjonale litteratur- og kulturfestival trenger husly til forfattere under årets festival 1. til 4. november.

-Som regel pleier vi å finne nok plasser. Vi har jo overnatting helt fra søndag til søndag, men på fredagen pleier det alltid være et voldsomt trøkk. Det er da vi har flest gjester. Som regel har vi 23/24 rom vi har behov for. Med nød og neppe klarer vi ofte det, men i år er  det over 30 og da sliter jeg litt, sier Ingunn Tjørve som har ansvaret for overnattingen under festivalen.

De ønsker helst å huse forfatterne i gåavstand fra Søragadå i Skudeneshavn, og det de trenger er soverom og bad, gjerne i en egen etasje. Maten sørger festivalen for selv, de varter opp forfatterne på Green room.

Det er mye som skal i boks logistikkmessig for at alt skal gå knirkefritt under hele festivalen, og i tiden frem mot november er det mye som skal planlegges. Tjørve skryter av innsatsen til alle i Skudeneshavn som sørger for at det blir festival hvert år.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no