SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringsliv«Pål is at the wheel» på Helganes

«Pål is at the wheel» på Helganes

– La oss håpe det går bedre for meg, enn for mitt bysbarn, spøker Kristiansunderen Pål Visnes. Han refererer (på programleders oppfordring) til Ole Gunnar Solskjærs resultater i Manchester United i sesongavslutningen.

Fra spøk til alvor: Visnes er kommersiell leder i det private og lokale selskapet Lufthavndrift AS, som natt til søndag offisielt overtok driften av Haugesund Lufthavn Karmøy. Det betyr at han blant annet skal jobbe med ruteutvikling framover.

– Alt det tekniske vi har jobbet for å få på plass i prosessen med å overta flyplassen, det er ikke folk interesserte i. De vil ut å reise, og jeg er veldig glad for engasjementet der ute, men dette med ruteutvikling tar tid, sier Visnes.

Det jobbes med å få på plass en direkterute til ett av Europas store knutepunkt i flysammenheng. Schiphol i Amsterdam eller Kastrup i København er favorittene.

– Men kabinene må fylles begge veier, og folk må nå bruke Haugesund Lufthavn Karmøy, slik at vi kan vise flyselskapene der ute at det er verdi i å sette opp fly til og fra Helganes, sier Visnes.

En direkte konsekvens av at Lufthavndrift AS har overtatt flyplassen er at en nå får bestemme selv. Bestemmelser må ikke lenger være forankret i Avinor.

– Det første vi har gjort er å doble antall minutter gratis parkering ved kjøring av folk til og fra Helganes, 10 til 20 minutter. Det håper vi skal få en slutt på at folk parkerer i veikanten ved Helganes. I tillegg skal Tax Free-butikken utvides, sier Visnes.

Han vil også gjerne få folk over på flyplassens nye nettsider, nå som Avinor er ute av bildet. All informasjon om Haugesund Lufthavn Karmøy er nå å finne på www.flyhau.no. 

Hør mer i innslaget over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no