SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkArrangørene er svært fornøyde med kunstfestivalen i Haugesund

Arrangørene er svært fornøyde med kunstfestivalen i Haugesund

Kunstfestivalen, eller HIT og AVTRYKK-festivalen, varte fra torsdag til søndag forrige uke. Rundt 170 kunstnere var representerte med verk på forskjellige arenaer i Haugesund sentrum.

-Jeg er superførnøyd og vi er stolte. Festivalen har nådd målet om å bli Norges navle for kunstopplevelser for en liten stund. Haugesund som by har fått økt den kulturelle kapitalen sin betraktelig. Vi har fått vise frem mange flotte kunstnere, publikum har vært glade og begeistret, sier Mona Elin Aarø, styreleder for Norske kunstforeninger dagen derpå.

Hun melder om gode tilbakemeldinger fra publikum, godt besøkte utstillinger og arrangementer og utsolgte workshop’er.

-Vi har hatt så mange gode frivillige som har stilt opp på de ulike arenaene at dette har gått som smurt, sier Aarø.

Det var i 2017 Norske kunstforeninger valgte Haugesund kunstforening som arrangør for den nasjonale kunstfestivalen i 2019. Festivalplanene ble større etterhvert, som Aarø kunne fortelle i forkant av festivalen. Det ble også en internasjonal kunstfestival i forbindelse med HIT (Haugesund internasjonale tresnittfestival), med Haugesund kunstforening og Haugesund billedgalleri som arrangører.

Selv om festivalen var et engangstilfelle, har den gitt arrangørene mersmak.

-Kanskje vi skulle gjort noe sammen med de lokale kunstnerne. Ja, vi har ikke lagt fra oss tanken om flere festivaler, sier Aarø.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no