SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivØkonomidagen i Tysværtunet i morgen

Økonomidagen i Tysværtunet i morgen

Det er Haugesund sparebank og Tveit regnskap som samarbeider om Økonomidagen, som i morgen arrangeres for tredje gang.

-Det handler litt om å få pulsen på Haugalandet. Ikke minst tror jeg vi har til felles at de fleste står overfor samme utfordringer nå når vi ser at næringslivet er i stor ending. Kanskje spesielt mot det digitale. Her gjelder det å utveksle erfaringer og ikke minst at en får lokale, flinke foredragsholdere, sier markedssjef Kathrine Kittang i Haugesund sparebank.

I morgen ønsker de flere mindre og mellomstore bedrifter velkommen til en dag med inspirasjon og innspill. Det er rundt 160 deltakere som har meldt seg på.

En av de som skal holde foredrag er Ørjan Risanger. Den daglige lederen av HBO, Haugesund bok & offset AS, holder foredrag med tittelen «Et knalltøft trykkeri», noe de har brukt som slagord i flere år. Da blir det litt om historikk, fremtiden og bærekraft.

-Det er jo ikke tvil om at bruken av papir går nedover, men vi ser at den aldri kommer til å forsvinne, heldigvis. Vi må passe på at vi klarer å endre oss og gjøre omstillinger som er tilpasset markedet vi er i. Det ser vi tydelig, at ved hjelp av bærekraft skal vi være med på å sette preg på bransjen vi er i fremover, forteller Risanger.

Hør intervjuet med Kittang og Risanger over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no