SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertEivind Jul med konsert i Miami

Eivind Jul med konsert i Miami

I juni deltok Eivind Jul Fiksdal på Musikkfest i Teatercafèen. – Der var Toralf Lea. Han er herfra, men er daglig leder i Lea Machine Services i Florida. Han syntes det jeg gjorde låt veldig fint og sa at jeg måtte bli med til Miami og delta på Norsk Aften i Sjømannskirken 4. oktober, sier Jul Fiksdal som spiller piano og synger. Jul Fiksdal har gitt ut flere låter i år og planlegger et album, så han mener å ha nok stoff til å holde en konsert. – Det som er utrolig at her kommer totalt ukjente Eivind Jul fra Haugesund til Sjømannskirken der de har hatt navn som Carola og Ottar Big Hand Johansen. Dette skal bli min bestefarhistorie, sier Jul Fiksdal som til daglig jobber i IT-selskapet Appex i Haugesund. 

Eivind Jul er aktuell med serien «Stjernehimmel» på TV Haugaland. Den handler om duoen A-Men, to tidligere rusmisbrukere som har funnet hverandre i musikken. I innslaget hører du «Leva andre vei»  med Eivind Jul, «Tebake uten ord» med A-Men og «Stjernehimmel» med Eivind Jul og Rita Eriksen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no