SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivNy emisjonsrunde: – Mer lojale og engasjerte kunder

Ny emisjonsrunde: – Mer lojale og engasjerte kunder

Skudenes & Aakra Sparebank gjennomfører i disse dager en såkalt fortrinnsrettsemisjon. I 2014 fikk kundene mulighet til å bli medeiere i banken og nå er det ny runde.

– Da vi gjorde dette i 2014 var det for å hente inn kapital for å ha mulighet til fortsatt vekst. Det mener jeg vi har lykkes med. Det var 600-700 som tegnet seg, og det har holdt seg stabilt, sier banksjef Alf Inge Flokketvedt.

500 000 egenkapitalbevis til 105 kroner stykket er potten. De som tegnet seg på i 2014 får førsteretten, så åpnes det også opp for nye medeiere. Flokketvedt tror dette fører til mer lojale og engasjerte kunder.

– Ja, det tror jeg. Og det merker vi ved at kundene er opptatt av kvartalsrapporter, og både ringer og sender e-post til oss.

For de som koser seg med den lave renta på boliglånet; Kos deg nå. Til høsten kan renteøkningen være et faktum, spår Flokketvedt, som tror bankene nå går og føler litt på hverandre.

– Det er en sterk konkurranse i markedet, ingen vil være først men alle vil vokse. Jeg tror det er logisk at det kommer en renteøkning før høsten. Marginene er små i bank om dagen. Så får vi se om det er mulig å legge noe av dette over på kunden eller om vi må fortsette å effektivisere, sier Flokketvedt.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no