SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalJanove til Fest i Vest på Stord

Janove til Fest i Vest på Stord

Festivalen i Sagvåg har hanket inn Janove Ottesen til årets festival.

Arkivfoto: Grethe Nygaard, Haugesunds Avis

-Det er stort. Dette er noe vi har ønsket oss i flere år. Det er klart det er en stor og dyr artist, men nå har vi endelig klart det. Vi er ekstremt glade og stolte, sier Britt Heidi Værøy, leder i festivalstyret. Lørdag 30. juni vender Janove  altså tilbake til stedet han er født.

Den siste helgen i juni arrangeres festivalen for tredje gang. I am K, The Vossarebels, Kamelen, JetFred og Endre Olsen er de øvrige artistene som er bekreftet så langt.

-Vi har litt godbiter igjen ennå. Til helgen vil vi slippe litt til. Vi skal også ha en fantastisk kirkekonsert på søndagen. Den slipper vi neste helg, sier Værøy.

Det blir program på dagtid rettet mot barn og familier med sjørøvershow og Elias-båten. Hør mer om årets Fest i Vest over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no