SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivMarianne Eidesvik er Måltid-vert for første gang

Marianne Eidesvik er Måltid-vert for første gang

For tredje året arrangerer Haugaland Vekst Måltid på torsdag. Næringslivstopper skal få besøk av rundt fem gjester. Samtaler, nettverksbygging, erfaringsutveksling og mat står i fokus.

Finansrådgiver i Bømmelfjord AS, Marianne Eidesvik, skal være vert for første gang. Hun har fulgt med på konseptet siden det startet og synes det er et spennende konsept.

-Det er mange flinke mennesker som kan etablere seg der de vil i dag, men dette er en veldig spennende region. Vi har veldig mange spennende selskaper som driver med forskjellige ting. Vi må kanskje bli flinkere til å fortelle de unge at om du kommer hit er det faktisk mange muligheter. Det er min drivkraft bak og det er derfor jeg heier på konseptet også, forteller hun.

Hva som står på menyen vil hun ikke røpe, men at det er noe som «lager seg litt selv», og at moren hjelper til med dessert, får vi vite. Det er samtalen og gjestene som skal stå i fokus hos Eidesvik.

 

To verdener som vanligvis ikke møtes

Gjestene har meldt seg på på forhånd og er en blanding av studenter, gründere og andre som er sultne på nye utfordringer. Noen har vært med tidligere.

Jannicke Kvarven, mulighetsutvikler og rådgiver i Haugaland Vekst, melder om gode tilbakemeldinger fra de tidligere rundene med konseptet. Hun håper Måltid skaper muligheter for både vertene og gjestene.

-Vi håper vi kan åpne noen nye dører og skape litt nye muligheter ved å koble to egentlig ulike verdener som ikke vanligvis møtes, sier Kvarven.

 

Sildikon Valley også i 2020

Neste uke reiser Kvarven til Trondheim for å møte studenter der. Med seg har hun representanter fra 12 lokale bedrifter til NTNU og flere ledige stillinger å lokke dem til Haugalandet med. I den forbindelse kan hun bekrefte at det blir ny runde med prosjektet Sildikon Valley neste år. Det er allerede lagt ut ledige stillinger til neste sommer.

-Det er utrolig mange spennende spennende jobber som nå blir lagt ut for neste sommer, der studentene skal jobbe i team og kun jobbe med innovative prosjekter eller skape et produkt på seks uker, sier hun, og forteller at de har fått med bedrifter som var med på prosjektet i år og nye bedrifter.

 

Hør mer over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no