SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertEt utrolig bra konserttilbud

Et utrolig bra konserttilbud

Arnstein Heggen er en av byens store musikkelskere, og han skryter av tilbudet av livemusikk på Haugalandet. – For et par helger siden talte jeg opp ni konserter fredag og lørdag, og det er fenomenalt bra. Dessverre var jeg bortreist og kunne dessverre ikke gå på noen av dem, sier Heggen. Denne helgen får han med seg Prog- og Rockfestivalen på Høvleriet med svenske Anekdoten og norske Gåte som toppnavn fredag og lørdag.

På dagtid lørdag arrangerer   Heggen for tredje gang Haugesund Platemesse på Garasjebryggeriet. – Det blir 18 selgere og ca. 10 tusen plater for salg, og vi satser på en god miks av eldre og nyere, noen sjeldne utgivelser og mye som kan interessere vanlig musikkinteresserte. Det blir klart mest vinyl, men også CD’er og litt musikk-DVD’er, sier Heggen som på 90-tallet drev Compacthuset i Austmannaveien. Det var i den perioden han kvittet seg med vinylplatene til fordel  for CD, noe han kaller «en mørk tid».

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no