SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivKarmsund Havn i vekst

Karmsund Havn i vekst

Så langt har Karmsund Havn hatt mer vekst i containertrafikk enn ventet på åtte måneder. Det er et steg på veien i de store planene om vekst.

På åtte måneder har containertrafikken økt med 20 prosent, forventningene var en vekst på 3 prosent. -Det har vært økt produksjon hos en del av produksjonsbedriftene. Samtidig ser vi at linjerederiene lykkes med å ta mer last som tidligere har gått på veien og overført den til sjøtransport, sier havnedirektør Tore Gautesen.

På sikt ønsker de å være en hovedhavn på Vestlandet. Målet er å bli på størrelse med Bergen og Stavanger i containerlast innen 2020, og å bli blant de fem største containerhavnene i landet innen 2030. De starter på et stort utbyggingprosjekt til neste år. I den videre utviklingen har de som målsetning om å bli et utstillingsvindu for fremtidens havn med et sterkt miljøfokus.

-Det er en fantastisk mulighet både for Karmsund Havn som selskap, men kanskje størst av alt er dette en kjempemulighet for regionen. I havner er det alltid mange arbeidsplasser. Det genereres mye aktivitet direkte i havnen, men ikke minst så er det store ringvirkninger. Er det høy havneaktivitet viser det seg erfaringsmessig at det blir mange flere etableringer i en region dersom en har et godt sjølogistikk-tilbud, sier havnedirektøren.

Foto: Harald Nordbakken/Haugesunds Avis

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no