SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkPersonlig i marg og bein

Personlig i marg og bein

Bernhard Østebø åpner sin første separatutstilling på Haugalandet siden 2006 på lørdag. Det blir hans første rent figurative utstilling i et galleri noensinne, og en personlig utstilling.

Østebø ville tilbake til utstillingsformatet og et mer intimt format etter å ha jobbet med flere store prosjekter i det offentlige rom. Så tok Tysvær kunstverk kontakt og spurte om han ville ha utstilling i år. -Da hadde jeg plutselig et prosjekt som passet meg utmerket, sier Østebø.

Utstillingen åpner på lørdag og har fått tittelen «Marg og bein». -Jeg synes tittelen har en slags inderlighet og et alvor, men det er ikke pretensiøst. Det er litt dagligdags og humoristisk også. Det er en intensitet i det som jeg håper det er et snev av i utstillingen, og litt humor, sier Østebø.

Helge Martin Framnes spiller under åpningen. De ble kjent med hverandre på videregående skole og fant hverandre i kunstnerdrømmen. Etter utstillingen begynner de å jobbe med et prosjekt de har på gang sammen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no