SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringsliv– Har klistra «Equinor» på ID-kortet

– Har klistra «Equinor» på ID-kortet

Fra nå av er det Equinor som gjelder på Kårstø i Tysvær. Etter generalforsamlingens godkjennelse av navneendringen tirsdag kveld, startet det omfattende omprofileringen for fullt onsdag.

– Det første jeg gjorde da jeg kom på jobb var å klistre Equinor-logoen over Statoil-logoen på ID-kortet. Alle ansatte ble møtt av nye flagg, og alle fikk også en liten velkomstgave med informasjon om navneendringen og et kompass som skal illustrere veien videre, sier kommunikasjonsdirektør Ove Tungesvik.

Trolig vil det gå et helt år før hele selskapet er ferdig omprofilert. Tungesvik innrømmer at det er spesielt å si farvel til et godt kjent merkenavn som Statoil, men tror dette er noe som vil gå seg til.

– Klart det er spesielt, spesielt for de som har jobbet i Statoil i flere tiår, men jeg har vært med på det samme også i andre organisasjoner. Det skjer en endring internt og folk venner seg til det. Men det er nok en del som kommer til å si «Statoil» når de besvarer telefonen framover.

 

– Respekter sikringssonen

Med båtsesongen godt i gang går Equinor Kårstø nå ut med den årlige bønnen til båtfolket om å respektere sikringssonen. Det er ikke lov å ferdes innenfor en sone på 200 meter ved Kårstøanlegget.

– Vi er ekstremt opptatt av sikkerhet. På vårt anlegg er det mange hydrokarboner inne i rørene. Målet er selvsagt at de skal holde seg der, men av og til beveger disse hydrokarbonene seg også ut i havneområdet. Kommer det for eksempel en påhengsmotor da, kan det være en tennkilde, sier Tungesvik.

De aller fleste båtfolk er flinke til å følge reglene, men de har blant annet hatt et tilfelle der en hobbyfisker satte hummerteiner innenfor sikringssonen.

– Da måtte vi anmelde saken, og vedkommende fikk en klekkelig bot av politiet. Vi har også egen vaktbåt og overvåking, sier Tungesvik.

Equinor ser deg!

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no