SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalRune Bjerga og Blest til Siradagane i helgen

Rune Bjerga og Blest til Siradagane i helgen

Når 17. mai-feiringen er overstått på Utsira er det Siradagane neste. Gjennom helgen blir det konserter, marked og konkurranser.

-Jeg vet om folk som vil komme før og feire 17. mai også på Utsira, men også at det kommer en del folk på kvelden på 17. mai. Det ser veldig bra ut værmessig, forhåpentligvis holde værmeldingen seg, sier festivalsjef Anders Klovning.

Komiker Rune Bjerga, Blest, Steffen Jakobsen og Geir Halleland kommer. Det blir marked og konkurranser, blant annet. Det blir ny runde med Siramesterskapet i teineblekking på lørdag. Det ble arrangert for første gang i fjor.

-Det går ut på å kaste en gammeldags atomteine lengst mulig. De veier cirka 10 kilo. Det var veldig vellykket, men det ble en rå maktdemonstrasjon av en person da. Vi håper det kanskje kommer karer fra Haugalandet som har lyst til å utfordre sirabuen, sier Klovning.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no