SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringsliv– En baby jeg er svært stolt over

– En baby jeg er svært stolt over

I dag var det nyåpning av klesbutikken Solid Amanda, og butikkleder Vanessa Thomsen innrømmer at hun var så nervøs for at det ikke kom folk at hun ikke fikk sove i natt. Men det viste seg å være ubegrunnet. – Du kan se for deg videoene fra Black Friday i Amerika, for det var kø en halvtime før vi åpnet og det ble dytting og knuffing da vi åpnet, men heldigvis var folk greie og ordnet opp seg imellom så vi slapp å tilkalle vakter, sier Thomsen som også har ekstra hjelp fra de nye danske eierne DK Company i dag. – Nå har vi flyttet ned en etasje, har større plass og blir vi mer synlige for folk, så vi forventer en god del mer trøkk. – Vi har alle kjent på konkursen tidligere i år, men nå håper vi å vise at ting går bra, at vi er på plass og Haugesund blir ikke kvitt oss med det første, sier Thomsen som synes folk på Haugalandet er flinke til å kjøpe klær, men ønsker at vi skal bli litt mer vågelige når det gjelder farger og stil.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no