SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringsliv– «Det Store Blå» passer perfekt i Haugesund

– «Det Store Blå» passer perfekt i Haugesund

Flere av de som leste om det for første gang mandag 1. april trodde kanskje det var en aprilspøk at ordfører Arne-Christian Mohn nå mener Haugesund er langt framme i køen i kampen om Kjell Inge Røkke-prosjektet «Det Store Blå».

Et stort, blått og veldig synlig tårn over Haugesund by, som skal inneholde stort sett alt av maritim næring. Mohn mener bygget vil passe perfekt i Haugesund, og befeste byens posisjon som maritim hovedstad.

I Bærum ble det folkeaksjon blant innbyggerne, som endte med å presse i utgangspunktet positive politikere i kommunestyret til å si nei til tårnet. 

– Hvorfor skal folket i Haugesund ville ha det, Mohn?

– Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra folk som sier «stå på, dette må vi få til.» Så vil det alltid være noen som er imot. Det viktigste for en by er å skape arbeidsplasser, noe dette bygget vil gjøre i stort omgang. Vi skal jo ha en prosess på dette, men er vi ikke i forkant og prøver, ja da har vi i hvert fall tapt. Nå må vi gjøre det vi kan for å få det til, så får vi ta diskusjonen siden, sier Mohn.

Det hører med til historien at det er Kjell Inge Røkke, og hans selskap REV Ocean, som tar all økonomisk ansvar for bygget. Det skal ikke koste skattebetalerne en krone.

– Bygget skal reises, spørsmålet er bare hvor. Haugesund passer mye bedre enn mange av de andre interesserte stedene, fikk vi høre da vi la fram vår sak, sier Mohn.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no