SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningDavy kjører karusell året rundt

Davy kjører karusell året rundt

Lunds Tivoli er på turnè ni måneder i året, og nederlandske Davy Romeijn er sjef for staben på 50. Haugesund er første stopp i årets sesong der våren er såkalt «pre-season». Her jobber det nå 35 personer. – Tivoli har endret seg, og nå er vi tilstede på flere store festivaler slik at vi blir en del av et enda større event, sier Romeijn og ramser opp Palmesus i Kristiansand, Tall Ship Race i Bergen og Norway Cup i Oslo.

Som eksempel på hvordan den digitale generasjonen skal like å gå på tivoli, nevner Romeijn New York Grand Central Terminal der publikum opplever en virtuell togtur i New York. Ellers er karusellen Fireball årets store nyhet.

Romeijn disponerer ei vogn der en halvpart er kontor, og den andre leilighet. – Jeg reiser rundt slik ni måneder i året og gleder meg over ny utsikt annenhver uke, sier 43-åringen som har arbeidet i Lunds Tivoli i snart tre år. – Det er tredje gang jeg er i Haugesund. Første året regner det hele tiden, i fjor var det flott og i år litt opp og ned, sier Romeijn. Lunds Tivoli er på Flotmyr til og med søndag 7. april.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no