SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringsliv40 år med Rørlegger Geir Sirnes AS

40 år med Rørlegger Geir Sirnes AS

Rørlegger Geir Sirnes AS feirer 40 år i bransjen i september. I dag kombinerer de  jubileumsfest og Gatefest i Karmsundgata.

Mye har forandret seg siden Sirnes startet opp for 40 år siden.

-Alt var jo litt enklere. Kunden godtok det du satte opp. Altså, du avtalte med snekkeren hvordan det skulle være. Det var et bad med et badekar, en vask og et toalett du satte opp, og folk var fornøyde med det sånt. I dag er det jo en hel haug av ting å velge mellom. Det kan være et dusjhode som enten skal være firkantet eller rundt, som folk kan diskutere opp og ned og i mente hvordan det skal være, sier grunnleggeren.

I dag har de 27 ansatte og siden 2001 har de holdt til i Karmsundgata 58. Da gikk Rørlegger Geir Sirnes AS inn i kjeden Bademiljø.

I dag feirer de jubilanten samtidig som de arrangerer Gatefest, et arrangement de har hatt de siste årene sammen med flere andre butikker i Karmsundgata..

-Det har alltid vært så mye snakk om butikk og handel i sentrum og på Raglamyr, men det er ingen som snakker om Karmsundgata der det ligger mange kjekke og flotte butikker. Så da tenkte vi at vi skulle slå et slag for Karmsundgata og lage litt liv der. Det føler jeg vi har klart å få til nå, å venne folk til det, sier prosjektleder og rørleggermester Morten Sollesnes.

Hør hele intervjuet med Sirnes og Sollesnes over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no