SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertTrailersjåfør og trommis

Trailersjåfør og trommis

Bjørn Tore Sørbø har tidligere spilt trommer i hardrockbandet Wanted og de siste årene i Dreamstate. Nå er han ute med sin første sololåt der han synger og spiller alt utenom gitarsoloen som Jostein Marø tar seg av. Til daglig er Sørbø sjåfør hos Wee Transport på Frakkagjerd, og fritida tilbringer han i hjemmestudio i Haugesund. Dreamstate er Sørbø og Marøi Haugesund, bassist Reidar Paulsen i Sandnes og vokalist Matt Corey i USA. – Vi har 12 låter som vi jobber med innimellom, og målet er å gi ut et album uten at Sørbø kan si noe om når det blir. Vokalist Matt Corey har han aldri møtt, men håper han kommer over fra Florida. – Han har sagt at han vil svømme i en norsk fjord, og når det skjer, skal jeg stå på land og se på, sier Sørbø.

I innslaget hører du «Divebar whiskey blues» med Bjørn Tore Sørbø og «Tonight» med Dreamstate.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no