SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkVille ofre ordførerkjedet for å snappe flertall

Ville ofre ordførerkjedet for å snappe flertall

Harald Larssen Lønning og Haugesund Høyre gjorde alt som sto i sin makt for å få flertall i Haugesund etter valget. Ifølge Lønning ville han til og med ofret ordførerkjedet til et sentrumsparti, dersom de skiftet side og sviktet koalisjonen.

– Det var politikken, ikke ordførerkjedet, som var viktigst for oss. Vi sa at absolutt alt kunne forhandles om. Selvfølgelig ville vi ha ordføreren, men om det var det det sto på hadde det vært noe vi var villige til å gi, sier Larssen Lønning.

Han mener å ha tilbudt enkelte partier en bedre avtale enn den de nå har fått i koalisjonen, og hadde troen helt til det siste. Til dagen før koalisjonen holdt pressekonferanse og presenterte sin avtale.

– Da hadde vi noen telefoner som ikke var så hyggelige. Vi prøvde ett siste skrik, men så til slutt at det ikke gikk, sier Larssen Lønning, som nå går på fire nye år i opposisjon.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no