SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkLydhøre i debatten om «narkopol»

Lydhøre i debatten om «narkopol»

Legalisering av flere rusmidler gjennom innføring av et såkalt “narkopol” seiler opp som en av de hete debatt-potetene før Venstres landsmøte i helga. Haugesund Venstres May Britt Vihovde og Bjørn Gunnar Husby vil ikke være bastante, men kommer med åpent sinn og åpne ører til landsmøtet.

– Vi er vel typiske venstrepolikere her, og ønsker en så dyp og grundig debatt som mulig, sier leder Bjørn Gunnar Husby i Haugesund Venstre. Han deltar på sitt første landsmøte.

Problematikken rundt plast i havet og eggdonasjon og surrogati i Norge blir også blant de største temaene på Venstres landsmøte.

 

Her hjemme har varaordfører Vihovde foreslått forbud mot salg av heliumballonger i Haugesund fra 1. mai. Det er et forslag som trolig blir vedtatt.

– Jeg får signaler fra de andre partiene om at dette er noe som vil bli vedtatt. Ballonger i ikke nedbrytbart materiale og helium som begrenset ressurs er hovedargumentene. Vi vil ikke ødelegge nasjonaldagen for familiene, men jeg tror ikke en heliumballong er nok til å gjøre det uansett, sier Vihovde.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no