SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkMakeløs visning i Haugesund billedgalleri i kveld

Makeløs visning i Haugesund billedgalleri i kveld

Haugesund Husflidlag har invitert designer, redesigner og stylist Kristin Elise Halkjelsvik til «Makeløs festaften» i kveld.

-Kreativ lek med gammelt kvinnehåndarbeid, for å ære kvinnene før oss, med passe høye hæler og masse tyll. Vakre lokale modeller, og jeg får også muligheten til å style andre, lokale designere sine ting. På den måten blir det enda mer makeløst enn det jeg klarer alene, sier Halkjelsvik når vi ber henne fortelle hva folk kan forvente av kvelden i kveld.

Noen av de lokale bidragene er barneklær fra MeMini av Kristine Vikse, strikkedesign fra Sigrun Gilje Hindal og Garnius, og bidrag fra Ellen Hatteland, som har deltatt i Symesterskapet. Blant annet elever fra Skeisvang skal gå på catwalken.

Halkjelsvik, som driver «»Makeløs» fra Fredrikstad, var gjest i formiddag sammen med Eli Kristin Borge Rasmussen, som sitter i programkomitéen til husflidlaget. Hør intervjuet over.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no