SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikk– Kan få til begge deler

– Kan få til begge deler

Flertallskoalisjonen lover bygging av ny idrettshall på Vormedal på 2018-budsjettet. Betyr det at foreldrene i FAU ved Åkra Skole kan se langt etter sin nye skole? Ikke nødvendigvis.

Karmøy Aps gruppeleder Svein Harald Andersen går langt i å love å ihvertfall prøve å oppfylle ønsket. Han syns ikke rådmannens forslag ser ut som den beste løsningen.

– Mitt syn er at vi bør følge opp det vi har sagt tidligere; Å gå inn for å få bygget ny skole på Åkra så fort det lar seg gjøre. Men jeg kan ikke forskuttere en konklusjon på dette enda. Vi må samarbeide med de andre partiene, sier Andersen.

Det at det er bred politisk enighet om å gå for ny idrettshall på Vormedal, kan det gå på bekostning av ny skole på Åkra, eller kan en få til begge deler?

– Ja det kan vi nok. Blir det ikke ny skole så må det uansett kostbare oppgraderinger til. Ingen av disse forslagene blir gratis uansett, sier Andersen.

2018-budsjettet skal behandles i formannskapet 27. november og kommunestyret 11. desember.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no