SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikk– Kan bli ett av de beste Høyrevalgene siden krigen

– Kan bli ett av de beste Høyrevalgene siden krigen

Rogaland Høyre er offensive før valgkampen tetner til frem mot høstens stortingsvalg.

– Selv om mange mener noe annet så ser vi at mye av politikken vår har virket. Ser en på gallupene, ligger vi an til å gjøre et veldig godt valg. Et av de beste siden krigen faktisk, sier 3. kandidat på Rogaland Høyres liste, Sveinung Stensland.

Tirsdag er hele “Topp 6”, inkludert helseminister Bent Høie, på besøk hos flere bedrifter på Haugalandet. Grinde Skole og Karmsund ABR-senter er blant de som får besøk av Høyre-delegasjonen tirsdag. I tillegg skal helseminister Bent Høie åpne Revmatismesykehuset i Haugesunds nye lavterskeltilbud for sjekk av seksuelt overførbare infeksjoner.

Partiets 2. plass på lista, Tina Bru, tror på flere heite temaer i årets valgkamp.

– Hvordan skape nye jobber og hvem som har gjort mest i den situasjonen vi er i blir nok en heftig diskusjon. I tillegg blir skole et hett tema som alltid. Også er det et tema som jeg tror alle partiene vil ha fokus på under årets valgkamp, og det er trygghet og beredskap, sier Bru.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no