SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneAlle elevene på Norheim på scenen

Alle elevene på Norheim på scenen

Alle de 300 elevene på Norheim skole medvirker på skoleforestillingen de har i Tysværtunet på torsdag. Elevene har laget forestillingen fra bunn av sammen med lærerne med metoden Write an Opera.

Håvard Børgesen Moe i 4. klasse, Isabelle Aline Paulsen i 7. klasse og Ida Hausken Larsen i 7. klasse var gjester i studio i dag sammen med Ellen Haugen, prosjektleder for forestillingen og musikklærer på Norheim.

Ida har vært med på å lage tekster og står på scenen som skuespiller i forestillingen. -Siden 7. nå skal begynne på ungdomsskolen, har vi laget en sang om «hallo» og «adjø». Hallo ungdomsskolen og hadet Norheim, sier Ida Hausken Larsen.

Nervene er trygt på plass foran de to forestillingene på torsdag. -Jeg er jo selvfølgelig nervøs, det tror jeg alle på skolen er. Men det går nok fint, sier Isabelle Aline Paulsen.

Håvard Børgesen Moe har lagd roboten på bildet. Det blir et stort spenn i forestillingen, med blant annet karate, verdensrommet og russisk troika.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no