SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidVil lære deg å fikse ting

Vil lære deg å fikse ting

Lørdag arrangeres Fiksedagen Haugalandet på Gamle Slaktehuset. Folk kan ta med seg ting de har som trenger å fikses, som sykkelen, leker og klær og få hjelp til å fikse det.

Foto: Pixabay

Husflidlag fra Karmøy og Haugesund og sykkelreperatører  er blant de som kommer til arrangementet for å hjelpe folk, og det blir blant annet syverksted og lekeverksted.

-Initiativet kommer fra kommunene Haugesund, Tysvær og Karmøy, som har fått midler til å skape miljøtiltak her lokalt, sier Perla Kamilla Eyvarsdottir. Hun har jobbet med å få i gang prosjektet sammen med Cecilia Lopez. Prosjektet går ut på å forminske forbruket.

-Fiksedagen er på en måte for å få en god start på et forhåpentligvis bærekraftig prosjekt, et som lever videre. I etterkant av Fiksedagen vil vi ha minikurs, som vil si at det blir forskjellige arrangementer hvor du kan møte opp og lære å fikse forskjellige ting, sier Eyvarsdottir.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no