SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltNå søker de deg til pilotprosjekt innen solkraft

Nå søker de deg til pilotprosjekt innen solkraft

Haugaland Kraft søker nå 10 deltakere til pilotprosjektet “Din Egen Solkraft.” Det går ut på at 10 hus skal få subsidiert innstallasjon av solcellepanel på taket og dele sine erfaringer med kraftselskapet.

– I utgangspunktet kan hvem som helst søke. Det er noen kriterier som vi må se på etter hvert, som for eksempel det elektriske anlegget de har i huset sitt fra før. Vi vil også gjerne prøve ut dette på forskjellige typer hus og forskjellige steder i nettet, sier prosjektleder Kristian Gautesen.

Målet for Haugaland Kraft er å høste erfaringer om bruken av solkraft for å kunne tilby dette til alle sine kunder som ønsker det etter hvert.

– Vi håper å starte innstallasjonen før jul og være ferdige rundt februar i 2018 for deltakerne i pilotprosjektet. Vi har tro på dette, og tror at vi i løpet av neste år kan tilby dette til alle våre kunder, sier direktør for kommunikasjon og kundetjenester Gunn Margareth Lassesen i Haugaland Kraft.

Søknadsfristen er satt til 7. november.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no