SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & Fritid– Strandryddeaksjonen virker!

– Strandryddeaksjonen virker!

Flere titalls tonn søppel ble samlet inn over hele Haugalandet under strandryddedagen på lørdag. Det var finalen for strandryddeuka hele forrige uke, og aksjonen er fremdeles ikke over.

– Vi skal ut med flere containere i månedsskiftet mai/juni, og det er bare å kontakte oss dersom en ønsker utstyr til å rydde. Vi hjelper gjerne, sier Margret Einarsdottir i Ragn Sells og Strandryddeaksjon Haugalandet.

Om noen skulle være i tvil; Ryddeaksjonen virker.

– Vi har eksempler på bedrifter som ryddet mangfoldige kilo med søppel utenfor anleggene sine i fjor, og som nesten ikke fant noe da de skulle rydde samme sted igjen i år. Vi ser at steder som ryddes for søppel i stor grad forblir søppelfrie.

Ifølge Einarsdottir vil en fram mot neste års ryddeaksjon prøve å lete frem steder en ikke har gjort noe enda.

 

(Foto: Strandryddeaksjon Haugalandet på Facebook)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no