SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalHaugalands Ungdomssymfoniorkester til Nederland

Haugalands Ungdomssymfoniorkester til Nederland

30 ungdommer fra Haugaland Ungdomssymfoniorkester (HUSO) setter kursen mot Nederland i morgen. Det skal de delta på den Europeiske Ungdomsmusikkfestivalen.

Styreleder i HUSO, Dagmar Lunde, er blant de voksne som reiser med delegasjonen. -Dette blir ikke bare årets hø

Foto: Pressefoto Haugaland Ungdomssymfoniorkester

ydepunkt, men for de to siste årene. Dette er en festival som blir arrangert annenhvert år ulike plasser rundt om i Europa. Hele Europa er representert og besøker festivalen, sier Lunde. For to år siden var de med på festivalen i Spania.

De er det eneste norske orkesteret som reiser til festivalen i år. HUSO er med på åpningsseremonien og har tre konserter under oppholdet.

Under åpningsseremonien skal de være med på et forsøk på å sette ny verdensrekord med instrumentet kazoo. -Her har de da tatt mål av seg at alle de 7-8.000 deltakerne skal spille samtidig på festivalåpningen og at vi da skal komme i Guinness rekordbok, sier hun.

Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no