SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidNyåpning av Skattkammeret

Nyåpning av Skattkammeret

De cirka 50 kvadratmeterne på Bymisjonssenteret ble for lite for Skattkammeret i Haugesund. Ett år etter oppstarten flytter de nå inn i nye lokaler med 180 kvadratmeter å boltre seg på. -Det blir som natt og dag, sier prosjektkoordinator Barbro Ringstad.

Nå får de langt større plass til sportsbibliotek og hangout. I morgen skal de nye lokalene i Haraldsgata 192 og ett år med Skattkammer feires med åpen dag.

-Vi vokste rett og slett ut av lokalene våre. Det ble veldig populært og vi måtte kjøpe inn mye utstyr. Vi hadde rett og slett ikke plass, sier Ringstad. De så at det også var behov for mer aktiviteter i en hangout og har begynt med kurs og gratis aktiviteter for barn og unge.

Mellom klokken 12 og 20 i morgen har de åpen dag, med kaffe og vafler og minikonserter på kvelden med Jarle Langåker og Martin Mentzoni.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no