SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt-En viktig kontrakt for oss

-En viktig kontrakt for oss

Aibel er tildelt ombyggingsjobben for å kunne ta imot Dvalin-produksjonen på Heidrun-plattformen. Byggearbeidet vil bli utført på verftet i Haugesund. -Dette var en viktig kontrakt for oss, sier kommunikasjonsdirektør Bjørg Sandal.

Det har vært tunge år i industrien, færre kontrakter i markedet og større konkurranse om kontraktene. -Når det nå  er såpass store kontrakter som det er snakk om når det gjelder Dvalin-kontrakten, og vi drar det lengste strået, så er vi selvfølgelig veldig, veldig glade for det. Fordi det betyr noe for styrken, den solide posisjonen for selskapet som helhet, men det er klart også at det betyr veldig mye for den enkelte når vi snakker om arbeidsplasser her, sier Sandal.

Tildelingen innebærer at Aibel skal bygge to nye moduler som skal installeres på Heidrun-plattformen.

-Vi vet jo at når Aibel får et prosjekt som dette at ringvirkningene er ganske betydelige. Vi vet også at området i Haugesund, rundt byen, på Haugalandet og i nærområdet er det veldig mange både aktuelle og flinke leverandører som antakeligvis vil være svært aktuelle til å levere inn i dette prosjektet. Men vi har behov for litt mer tid før vi er akkurat der at vi kan bli helt konkrete. Det vet vi at ringvirkningene er store, sier Sandal som ikke vil selge skinnet før detaljene er klare.

Jobben vil strekke seg til slutten av 2020 og de regner med at rundt 700 blir involvert i prosjektet. I utgangspunktet er det ikke snakk om en oppbemanning, men en sikring av eksisterende arbeidsplasser. – Det kan være vi må gjøre det, men jeg har ikke lyst til å bli helt detaljert nå før vi har fått gått opp detaljene i planene, sier Sandal.

Arkivfoto: Terje Størksen/Haugesunds Avis

 

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no