SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidKremmerdager og åpning av lørdagsmarked i Haugesund

Kremmerdager og åpning av lørdagsmarked i Haugesund

For fjerde året inviterer Haugesund sentrum til Kremmerdager i helgen, og på lørdag starter årets sesong med lørdagsmarked.

Hovedprogrammet er på lørdag. Hver helg ut august arrangeres det lørdagsmarked i Byparken. Det blir offisiell åpning av lørdagsmarkedet klokken 11 med ordfører Arne-Christian Mohn i morgen. Utover dagen blir det flere aktiviteter både i Byparken og ellers i sentrum.

Sentrumskoordinator Camilla Klovning Strømø ønsker mer underholdning i parken. -Vi ønsker å ha underholdning hver helg. Vi er heldige med at det skal være musikkfest nå snart, en kunstfestival, og andre som har meldt sin interesse til å underholde, men vi skulle gjerne hatt flere. Enten de synger eller underholder på en eller annen måte, sier hun.

Hør mer om programmet i helgen og andre planer fremover i Haugesund sentrum over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no