SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFlere vil studere i Haugesund

Flere vil studere i Haugesund

Over hele landet går søkermassen ned mellom to og tre prosent, viser tallene etter søknadsfristen til Samordna opptak i april. Men ikke i Haugesund. 

-I Haugesund er det en liten oppgang i søkertall når det gjelder det som heter Samordna opptak. Det er der vi kan sammenligne oss med lande forøvrig. Vi har jo også lokale opptak på masterutdanninger og andre kortere utdanninger. Det kommer i tillegg. Det er en oppgang i Haugesund. Det gjelder både på ingeniørfagene og de maritime fagene, forklarer Bjørg Kristin Selvik, prorektor utdanning på Høgskolen på Vestlandet.

Nautikk har vind i seilene i Haugesund.  Studiet har fått 38 flere søkere i år enn i fjor, ifølge en pressemelding fra Høgskolen på Vestlandet. 

I likhet med trenden nasjonalt, er det en nedgang i antall søkere til sykepleien. -Det skyldes nok at det er nye opptakskrav for å komme inn på sykepleien. Det bekymrer oss ikke så mye, fordi sykepleie er, og har vært, en veldig godt søkt utdanning. Både på HVL, alle studiesteder, og nasjonalt, sier hun.

Hør mer om tallene som ble offentliggjort torsdag formiddag over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no