SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & Fritid«Kom deg ut-dagen» i vinterdrakt på søndag

«Kom deg ut-dagen» i vinterdrakt på søndag

Vinterutgaven av «Kom deg ut-dagen» arrangeres flere steder i landet på søndag. Haugesund turistforening og Etne turlag inviterer til arrangement på Olalia.

Foto: Svein Egil Økland/Haugesund Turistforening

-Tanken med «Kom deg ut-dagen» er å få flest mulig ut på tur, som vi har på høsten også. Så er det om å gjøre å presentere både Turistforeningen og det tilbudet vi har. Når vi har vinterutgaven er det jo klart at når vi har Olalia er det veldig kjekt å kunne ha det der, sier Audhild Sannes, aktivitetsansvarlig i Haugesund turistforening, som gleder seg over gode værutsikter for helgen.

Olalia Fjellstove er åpen hele helgen og på søndagen blir det skiløyper og skileik, aking og muligheter for grilling fra klokken 11.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no