SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSpente talentspirer før finalen

Spente talentspirer før finalen

Torsdag er det finale i Talentspire under åpen kveld på Skeisvang VGS. Blant seks finalister finner vi Maria Umutoni som går i 9. klasse på Hauge skole. – Jeg har danset siden jeg var tre år, brenner for dans og vil vise hva jeg kan, sier Umutoni som er fast bestemt på å søke på dans på Skeisvang om et år. Sarah Linn Sveen Iversen som går i 10. klasse på Bø Ungdomsskole, hadde med gitar i studio og framførte sin egen låt, «Purple heart». I innslaget hører du også Birgitte Bjørknes Resset fra Bjoa som går i 10. klasse på Ølen ungdomsskole, og avdelingsleder på musikklinja, Erling Brathole. – Kvelden er åpen for alle, men vi håper særlig 10. klassinger og foreldrene deres kommer. Så avslutter vi med finalen i Talentspire, sier Brathole.

Talentspire arrangeres av Eurojuris, Musikk, dans- og drama ved Skeisvang VGS og Mediehuset Haugesunds Avis med Radio102.  1. premien i konkurransen er 10 000 kroner.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no