SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidKaféen på Olalia Fjellstove er åpen hele skoleferien

Kaféen på Olalia Fjellstove er åpen hele skoleferien

Initiativet er helt frivillig drevet. Frivillige i Haugesund Turistforening bemanner kaféen 22. juni til 18. august hver dag fra klokken 11-17.

Haugesund Turistforening har hatt mest fokus på høst- og vintersesongen, samt å være tilstede for skolegrupper og andre som vil leie Fjellstova hele året.

-Sommeren er utfordrende. Det er mange av oss som reiser til utlandet og har andre planer, og det er ikke alltid vi får så mye besøk. I fjor sommer hadde vi ikke noe mattilbud, og det var en frivillig gjeng som tenkte at dette må vi gjøre noe med, forklarer daglig leder Lauren McPherson Simonsen i Haugesund Turistforening, som skryter av dugnadsånden til de frivillige. 

De har planer om å lage en liten klatrepark i området rundt Fjellstova på sikt. I sommer kan de by på turer, bading og padling i området, og en har også tilbud om overnatting i Sikringshytta og Olabu.

Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no