SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertMunor lager show med synkronsvømmere på søndag

Munor lager show med synkronsvømmere på søndag

Badeanlegget på Tysværtunet er 20 år. Det skal feires med showet «I full synkron» søndag kveld, med livemusikk til synkronsvømming.

Munorensemblet spiller musikken, og de har fått tak i synkronsvømmere i Oslo Idrettslag Svømming for anledningen.

-Synkronsvømmere bruker musikk helt aktivt, det er jo en slags ballett i vann. Det som er helt spesielt er at det er live musikk. Jeg vet ikke om det er gjort før i det hel tatt, sier daglig leder i Munor, Bernhard Gismervik.

Musikerne må høres godt på de på land og under vann.  -Vi opererer med undervannshøytalere for synkronsvømmerne når de er under vann. Lyd går veldig bra under vann, den går faktisk bedre under vann. Det kan jeg skrive under på, fordi det har jeg prøvd, sier Gismervik.

 Showet er på søndag klokken 19, og repertoaret består blant annet av klassisk musikk og popmusikk. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no