SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidHaugesund sanitetsforenings tradisjonsrike julemesse

Haugesund sanitetsforenings tradisjonsrike julemesse

Sanitetsforeningen har forberedt seg lenge på julemessa i slutten av november. Det strikkes, bakes og lages annet håndarbeid.

Leder Ellen Børseth skryter av et glødende engasjement blant medlemmene.

-Det er en så god stemning. Det sporer jo til godt arbeid. Vi har det kjempekjekt, forteller hun.

De er særlig kjent for det de lager av strikk, forteller hun. Selbuvottene er det mange som kommer tidlig for å sikre seg. Det blir blant annet også kofter, jakker og babyklær.

Nå skal alt prises og resten av småbaksten lages før alt er klart til julemessa.

-Alle synes det er veldig kjekt å arrangere og være på julemessen, sier Turid Elise Stray, som blant annet skal by på mormors peppernøtter og strikk på julemessen. Hun beskriver det som meningsfullt å være med på.

Pengene går til Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus. Fredagen har de julemessen i foajeen på sykehuset klokken 11-16. Lørdagen har de julemesse i foreningshuset fra 11-14.

Hør innslaget over.

 

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no