SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFår mye igjen for å være åpen

Får mye igjen for å være åpen

Programleder i TVH, Knut Netland har fått mer enn 2000 tilbakemeldinger på facebook og mobil etter at han mandag la ut at han hadde fått nyrekreft. Først  onsdag ettermiddag hadde han fått lest gjennom alt, og Netland angrer ikke på at han gikk åpent ut med sykdommen. – Åpenhet kan sterkt anbefales selv om jeg forstår at enkelte er private av natur og vil la ting som sykdom ligge. Men da går du også glipp av masse oppbakking, sier Netland som opplever tilbakemeldingene som varme og rørende.

Netland opereres onsdag neste uke, men han håper i det lengste at han kan korte ned sykemeldingen slik at han kan reise til cupfinalen og medvirke i sendingen til TVH. I tillegg til det han kaller «mer enn full jobb» i kanalen driver han Speaker der han leier seg ut som konferansier og møteleder. Nå må Netland innse at han ikke kan stille opp på alt han har sagt ja til. – Det verste jeg vet er å avlyse, men av og til må også jeg bruke vett, sier han.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no