SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidHarley-klubb lager familiedag for kreftrammede familier

Harley-klubb lager familiedag for kreftrammede familier

Motorsykkelklubben H.O.G. sin avdeling på Haugalandet inviterer kreftrammede familier til en dag med motorsykkelkjøring og andre aktiviteter i Skjoldastraumen på lørdag.

Foto: Pixabay

Klubben har et samarbeid med Kreftomsorg Rogaland, og det er tredje året på rad de har arrangementet. Idéen kommer fra et årlig arrangement H.O.G., Harley Owners Group, sin avdeling i Rogaland har arrangert i Stavanger i en årrekke.

-Når du er en liten klubb og 60-70 prosent av medlemmene stiller opp hundre prosent på dette og er med på å gjøre at barna og ungdommene skal få en dag der de skal få tenke på helt andre ting enn kreft, det gir deg mye. Det er knall kjekt, sier Anita Hansen i H.O.G. lokalt.

Barna får sitte på med motorsyklene, og det er lagt opp til flere aktiviteter, grilling og kaker. Arrangementet er i Nesveien 980 fra 12-15 på lørdag. Der er det løe med hester, lift og bruskasse-klatring. Hør mer om arrangementet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no