SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidÅpner Kvalarunden i dag

Åpner Kvalarunden i dag

Det er offisiell åpning av «Kvalarunden og haugane rundt» i ettermiddag.

-Vi ønsker jo å fremme turaktivitet, egentlig for alle aldersgrupper, i nærmiljøet der folk bor. De skal slippe å sette seg i bil for å gå tur, og kanskje blir de inspirert til å gå en litt annen tur enn de vanligvis gjør, sier folkehelserådgiver Bente Pettersen. Turene er skiltet og turkortene legges ut forskjellige steder.

Ordfører Arne Christian Mohn klipper snor, velforeningene, Sykkelbyen og Haugesund Turistforening sitt Barnas turlag er til stede. Det blir leker og pølsegrilling på friarealet vest for Sagatun barnehage klokken 17.

De har sett mot andre byer med lignende folkehelsetiltak. – Vi vet at dette er tiltak som øker attraksjonen i byene, sier Pettersen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no