SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertWholy Martin og Munor hyller Cohen fredag

Wholy Martin og Munor hyller Cohen fredag

Helaftenskonserten har fått navnet «Now we take Tysvær» og skjer under Midtsommarfesten i Tysvær på fredag i Tysværtunet. Munor har hanket inn Tom Roger Aadland til å arrangere låtene fra Leonard Cohen sin katalog.

Munor fikk idéen fra Øystein Simonsen, som nevnte Helge Martin Framnes og Wholy Martin i sammenheng med Leonard Cohen-musikk. Bernhard Gismervik kjente ikke til Framnes fra før og måtte gjøre litt research.

-Når jeg hørte og så på de videoene, tenkte jeg «yes». Det er jo litt også fordi jeg har hørt på Cohen i mange år, har syntes det var vært voldsomt fint og har likt de låtene i mange år. Så tenkte jeg at den kombinasjonen der, det må jo være helt perfekt, sier Bernhard Gismervik i Munor. Det var før de visste om Framnes gjorde Cohen-låter, og før det viste seg at han skulle være med på Cohen-hyllesten i Oslo Spektrum som han var med på i april i år.

Helge Martin Framnes, 1. fiolinist i Munor Elga Akhaladze og Tom Roger Aadland fremførte «So long, Marianne» live da de var gjester i studio i formiddag.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no